ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE. Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 4,50€ | Pakettitoimitukset 5,95€ | Kotiinkuljetus 9,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Suitsukkeet

KuuKorento on monipuolinen suitsukekauppa! Jokaiselle tuoksujen Ystävälle löytyy jotakin - on itämaista, perinteistä, kukkaista, mausteista tai ayurvedista, salviaa ja palo santoa monen muun hurmaavan tuoksun joukossa! Omia suosikkejani ovat bambuttomat suitsukkeet ja kukkaistuoksut, etenkin 'Red Rose'. Kokeile ja löydä oma lempituoksusi! 


Vinkki: Suitsukkeet, joiden tuoksuun et sisätiloissa ihastunut, voit polttaa ulkona parvekkeella tai terassilla eksoottisen tunnelman luomiseksi tai hyttyskarkotteena kauniina kesä/syysiltana.


Suitsukkeen polttaminen on ollut hyvin tärkeä osa ihmisten elämää jo tuhansien vuosien ajan ja edelleen se on olennainen osa miljoonien ihmisten päivittäistä elämää. Viisaus kasvien parantavista voimista on kulkeutunut sukupolvelta toiselle perimätietona ja sitä arvostetaan edelleen. Suitsuketta poltettaessa kasvien voimat vapautuvat ilmaan ja tätä kautta ne pääsevät vaikuttamaan kehoosi, auraasi sekä ympäristöösi.


Henkisessä työskentelyssä suitsukkeita käytetään yleensä parantamiseen, tilojen puhdistamiseen, suojaaviin rituaaleihin sekä rumpujen, kristallien ja hoitokivien puhdistamiseen. Suitsukkeen savu on yksi elementti, jota voi hyödyntää puhdistusrituaaleissa. 


Enkelit, henkioppaat ja luonnonhenget tuntevat vetovoimaa aromaattisiin aineisiin ja tuoksuihin. Näin kutsut myös heitä luoksesi tuomaan mukanaan valoisia energioita. Suitsukkeen polttaminen auttaa luomaan rauhallisen, puhtaan ja rentoutuneen ilmapiirin. Se voi lisätä luovuutta ja inspiraatiota ja auttaa sielua yhdistymään harmoniaan luonnon kanssa. Ennen kuin poltat suitsuketta, on hyvä miettiä mitä tarkoitusta varten haluat suitsukkeen sytyttää. Voit keskittyä esimerkiksi kotisi energioiden nostattamiseen.


Älä jätä palavaa suitsuketta ilman valvontaa tulipalovaaran välttämiseksi.

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele