Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kosmetiikka

pH-kylpysuola on mineraalijauhe, puhdas luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon mineraaleja hienonhienoksi ja pehmeäksi jauhettuna, jolloin se on lempeässä muodossa iholle. Kylpysuolan teho perustuu emäksiseen ihonhoitoon: suolalla pesu neutraloi ihon happamuutta, kuona-aineita ja toksiineja. Ihohuokoset puhdistuvat syvältä ja kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti. Näin iho saa hengittää luonnollisesti, jolloin talirauhasten toiminta elpyy ja iho alkaa kosteuttaa itse itseään. Ihosta tulee pehmeä, sileä ja kirkas. Kokeile itse!


Pehmeä pH-arvo sopii kaikentyyppisille ihoille! pH-tuotteet hidastavat ihon vanhenemisprosessia ja iho säilyttää nuorekkuutensa pitkään. pH-kylpysuolaa voi käyttää monella eri tavalla (nimensä kylpysuola vastaisesti) kylpyhoitojen lisäksi. Se on täydellinen puhdistusaine myös jokapäiväiseen kasvojenpesuun. Sen lisäksi et tarvitse enää erillisiä kuorinta-aineita tai kasvovesiä! Kaiken huipuksi myös kosteusvoiteiden käyttöä voi vähentää, sillä iho alkaa hoitaa itse itseään - kaikki emäksisen ihonhoidon ansiosta!

Näytetään 1 - 18 / 18 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotetta
Lajittele