ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE! Nopea toimitus! Postiluukkutoimitus 5,95€ | Pakettitoimitus 5,95-6,95€ | Kotiinkuljetus 11,95€ I Ilmainen nouto Oulun myymälästä

Ostoskori

Eteeriset öljyt & Tuoksulyhdyt

Eteerinen öljy on aromaattinen ja nopeasti haihtuva öljy. Sitä on kaikissa kasvin osissa kuten lehdissä, kukissa, siemenissä, varressa jne. Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, niiden ”veri”. Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhkilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit valjastaa kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on oma kemiallinen koostumuksena, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiväisessä elämässämme. Eteeristen öljyjen aineosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja, että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja koettava itse. Luota nenääsi tässäkin asiassa: Jos pidät tuoksusta, se on sinulle avuksi!

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää aromaterapiassa, hieronnassa, tuoksulyhdyissä, jalkakylvyissä, tuoksuna tai erilaisissa rituaaleissa. Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi (käytä aina laimentaen) ja kulkeutuvat verenkierron kautta koko kehoon. Tuoksutellessa eteeristen öljyjen tuoksumolekyylit vaikuttavat aivojen kautta elintoimintoihin ja psyykeen.

Eteeriset öljyt ovat itse asiassa vanhin ihmisten tuntema lääkintämuoto, jota antiikin aikana pidettiin kultaakin kalliimpana.

100% puhtaiden öljyjen käyttöikä on pitkä. Pidä pullon korkki tiukasti kiinni, jotta öljy ei haihdu ja nauti lempiöljysi käytöstä jopa vuosia!

Näytetään 0 - 0 / 0 tuotetta
Lajittele
Näytetään 0 - 0 / 0 tuotetta
Lajittele