ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE! Nopea toimitus! Postiluukkutoimitus 5,95€ | Pakettitoimitus 5,95-6,95€ | Kotiinkuljetus 11,95€ I Ilmainen nouto Oulun myymälästä

Ostoskori

Aromafume

Aromafume-suitsukepalat on tuoksutettu erilaisilla luonnollisilla ainesosilla, kuten aromaattisilla puilla, eksoottisilla kukilla, luonnollisilla puu- ja kuoriaineksilla, puunuutteilla, hartseilla, lehdillä ja kukilla. Suitsukepalojen valmistuksessa käytetyt tuoksuöljyt ovat 100% IFRA-yhteensopivia ja aina vastuullisesti tuotettuja (www.infraorg.org). Suitsukepalat ovat tuhkaamattomia, tuottavat hyvin minimaalisesti savua ja ovat täysin myrkyttömiä.

Aromafume-suitsukepoltin on tarkoitettu erityisesti Aromafume-suitsukepalojen polttamiseen. Poltinta käytetään polttamalla pienikokoista tuikkukynttilää kuparisen maljan alla, jolloin suitsukepala kuumenee riittävästi levittääkseen tuoksuaan ympärilleen. Tuloksena on "savuton" suitsukkeenpoltto, josta ei synny tuhkaa tai muita palamisen aiheuttamia epäpuhtauksia.

Aromafume-suitsukkeita valmistaa intialainen perheyritys, joka on valmistanut tuotteitaan jo viiden sukupolven ajan salaisen reseptinsä mukaisesti. Valmistuksessa yhdistellään vanhaa taidokasta käsityötä ja nykyaikaisia tuoksuja. Intialla on vahva historia mauste- ja suitsukekaupankäynnissä, joten heidän kulttuurissaan ymmärretään syvällisesti perinteisten ayurvedisten hoitomuotojen käyttämien aromaattisten ainesosien periaatteet. Maustekaupankäynti ja ayurveda-hoitomuotojen periaatteiden ymmärrys on aikaansaanut vuorovaikutuksenaan monenlaisia, toinen toistaan kauniimpien suitsukemuotojen kehittämisen, joista Aromafume on yksi ihanan eksoottinen tuoksukokemus.

Näytetään 1 - 17 / 17 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 17 / 17 tuotetta
Lajittele