Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Lehtikultahiput lasipullossa (10 g)

4,50 €
sis. 24 % ALV

Ihastuttava pikkuruinen, 10 g (noin 5 ml) pullollinen 23 karaatin lehtikultaa. Voit sujauttaa säihkyvän pullon esimerkiksi taskuusi tuomaan onnea tai kantaa mukanasi tilanteissa, joissa kaipaat rohkaisua tai pientä itsetunnon kohotusta.

Lehtikulta on tarkoitettu koristekäyttöön - sitä ei ole tarkoitettu sisäisesti nautittavaksi.

Kullan avulla aurinkoenergia varastoituu Äiti Maahan  ja sen avulla pidetään yllä luonnon aktiviteettien tasapainoa. Energian välittäjänä se toimii muuntajana, joka siirtää aurinkoenergiaa maailmamme fyysiseen aineeseen ja kehittyvään elämään. Kullan energia on todella säteilevää, kuin elektronista voimaa auringosta. Kultaa kutsutaan joskus saostuneeksi auringonsäteeksi. Sen värähtelytaso on erittäin korkea. Ihmiskunnalla on vain vähän ymmärrystä kullan todellisesta tarkoituksesta tällä planeetalla. Se kasvaa maan sisällä kuin elävä olento, kasvi,  ja sen välityksellä virtaa jatkuvaa puhdistavaa, elinvoimaa antavaa ja tasapainottavaa energiaa maahan. Se auttaa myös luonnon kasvua ja hoitaa ilmakehää, jota hengitämme.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8720512973921