Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Rannekoru Laavakivi 'Lava Rock' (12mm)

9,50 €
sis. 24 % ALV

Laavakivi / vulkaaninen kivi on tulivuoren laavasta jäähtynyttä ja kovettunutta kiveä, jonka ulkonäkö ja koostumus vaihtelevat. Joustavan rannekorun pituus on noin 18 cm. Kivihelmien koko on 12 mm.


Laavakiveä on käytetty vuosisatojen ajan parantamiseen ja hoitamiseen esimerkiksi lämmittämällä kiveä ja laittamalla se kipukohdan päälle, jolloin kivi luovuttaa pehmeästi lämpöä ja hoitavaa energiaansa. Laavakivellä on vahva yhteys Maapallon keskukseen, kuten myös luomisen tasoon (kiven alkuperä on Maan keskuksesta). Kivessä on 'raa'an voimakasta parantavaa' energiaa, joten se liitetään uudelleensyntymiseen ja transformaatioon sekä kivuliaisiinkin kasvuprosesseihin. Liittyy juurichakraan, maadoittumiseen ja vakaana pysymiseen aikoinaan sotilaat ovat käyttäneet kiveä apuna taisteluiden aikana pysyäkseen rauhallisina. Laavakiveä voidaan käyttää myös huonetiloissa, joissa tarvitaan emotionaalista ja energeettistä tasapainotusta.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8719497615988