Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Rannekoru Kromidiopsidi (Helmi 5mm)

29,00 €
sis. 24 % ALV

Joustavarannekkeinen koru, joka on valmistettu kauniin vihreästä kromidiopsidista. Helmien koko on 5 mm ja rannekorun pituus noin 18 cm. 

Kiven nimi diopsidi juontaa sanoista ‘di’ ja ‘opsis’, jotka tarkoittavat ‘kaksi’ ja ‘visio’. Kiveä onkin pidetty visualisointia auttavana kivenä ja se on asetettu otsalle edesauttamaan ja muistamaan hyviä unia. Menneet kulttuurit uskovat vihreän diopsidin syntyneen elämänpuusta ja he hautasivatkin vainajansa tämän jalokiven kanssa varmistaakseen elämän uudistumisen kuoleman jälkeen. Kromidiopsidia on käytetty luovuuden, näkökyvyn ja tietoisuuden lisääntymisen apukivenä – sen uskotaan myös parantavan älyllisyyttä ja kannustamaan oppimisenhalua. Kiven kerrotaan lievittävän aggressioita ja itsepäisyyttä rakkauden keinoin – vihreä väri kertoo kiven olevan syvässä yhteydessä sydänchakraan. Kivi liitetään horoskooppimerkki Kaloihin, Kaksosiin ja Neitsyihin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi