Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Wallace D. Wattles: Rikastumisen tiede - Opi ymmärtämään vaurastumisen lait

21,90 €
sis. 10 % ALV

Rhonda Byrnen huippusuositun The Secret -elokuvan innoittajana toiminut klassikkoteos Rikastumisen tiede ei kirjoittajansa Wallace D. Wattlesin sanoin ole "teoreettinen tutkielma" vaan "tarkoitettu niille miehille ja naisille, jotka tarvitsevat kiireesti rahaa". 

Se ei kuitenkaan ole käsikirja ahneille vaan opastaa lukijaa rikkauteen ja yltäkylläisyyteen sopusoinnussa henkisten lakien kanssa. Kirjailijan mukaan halu saada ja omistaa enemmän on luonnollinen osa ihmisenä olemista, koska elämä on luonteeltaan jatkuvaa kasvua ja laajenemista. "Meidän on rikastuttava, jotta voimme elää enemmän."

Rikastumisen on kuitenkin tapahduttava yksilön luovan ilmaisun kautta, ei toisten kustannuksella, kilpaillen tai taistellen. Tiettyjä yksinkertaisia lainalaisuuksia noudattamalla kuka tahansa voi rikastua, sillä maailmankaikkeus haluaa luonnostaan, että ihminen saa kaiken, mitä tarvitsee kasvaakseen ja edetäkseen. Tärkeintä on olla kiitollinen ja keskittyä puutteen sijasta runsauteen. Ihmisestä, joka todella arvostaa vaurautta ja näkee itsensä osana sen virtaa, tulee oman kohtalonsa herra ja hän voi saada, mitä haluaa.

Alun perin vuonna 1910 ilmestynyt Rikastumisen tiede on ytimekästä, punnittua, suoraa ja tinkimätöntä puhetta rikastumisesta. Se on klassikkoasemansa ansainnut.


Pehmeäkantinen kirja, 132 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi