Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Zarya Chakrakynttilä 'Sahasrara Padma - Lotus Chakra' Vanilja & Manteli 450g

17,95 €
sis. 24 % ALV

Vaniljan ja mantelin tuoksuinen erittäin korkealaatuinen lotuschakralle suunniteltu chakrakynttilä, jonka kristalleina ovat vuorikide ja ametisti sekä kasvina ruusu.

Chakra-tuoksukynttilä sopii erinomaisesti joogaan sekä meditaatioihin, erilaisiin rituaalihetkiin tai kodin sisustamiseen ja lahjaksi läheisellesi.


Saksassa rakkaudella käsityönä valmistettu ja lasipurkkiin pakattu Chakra Light Collection -kynttilä on valmistettu luomu-kasvisteariinista (kbA), luonnollisista eteerisistä öljyistä, puolijalokivistä ja luomukasvisekoituksista. Jokaiselle chakralle käytetään sopivia eteerisiä öljyjä, puolijalokiviä ja kasveja tukemaan ja tasapainottamaan mainittua chakraa. Kynttilässä on kauniisti palaessaan ritisevä leveä, puinen sydän ja kynttilän paloaika on jopa 48 tuntia. Koko 9 cm, ø 10 cm. Kynttilän kokonaispaino on noin 680 grammaa ja kynttilän massan paino noin 450 grammaa.

Lotuschakra sijaitsee kruunuchakran yläpuolella ja muodostaa ykseyden seitsemän chakran kaikkien energioiden kanssa. Lotuschakran energia sisältää tiedon Akaasisista aikakirjoista ja auttaa meitä hyväksymään fyysiset sekä henkiset haasteemme ja selviytymään niistä. Valkoinen väri edustaa transsendenssia, viisautta, puhtautta ja täydellistä valaistumista.


Jokainen kynttilä on pakattu huolellisesti ja toimitetaan tyylikkäässä mustassa mattapintaisessa pahvipakkauksessa, jossa on englanninkielinen painatus.

Koska kynttilät on valmistettu käsin, voi yksittäinen kynttilä poiketa tuotekuvassa esitetystä (etiketti, väri, puolijalokivien koko ja määrä).

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi