Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Timothy Ferriss: 4 tunnin keho

42,00 €
sis. 10 % ALV

Epätavallinen opas nopeaan rasvanpolttoon, uskomattomaan seksiin ja superihmiseksi kehittymiseen

Tämä ei ole mikään tavallinen kuntoilu- tai laihdutuskirja. Kaukana siitä. Tässä kirjassa 4 tunnin työviikko -bestsellerin kirjoittaja Tim Ferriss selvittää, miten ihmiskehosta puserretaan huipputeho minimaalisella panostuksella.


4 tunnin keho yhdistää satojen huippu-urheilijoiden ja kymmenien lääkäreiden tietotaidon tuhansien tuntien omakohtaiseen tutkimukseen. Bestselleristä 4 tunnin työviikko tuttu Tim Ferriss vastaa tässä kirjassa kysymykseen, miten ihmisen fysiikkaan voidaan vaikuttaa mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman vähällä vaivalla? Kirjaan mahtuu kaikki kuntosalin ja makuuhuoneen väliltä, ja se todella toimii. Opit hetkessä muun muassa pudottamaan kymmenen kiloa painoa (ilman treeniä), torjumaan painonnousun mässäillessä ja tuntemaan itsesi täysin levänneeksi kahden tunnin yöunilla.


Ferrissin menetelmien omaksuminen on vaivatonta ja ne soveltuvat kaikille. Kun panostat kuhunkin kirjan aiheeseen alle puoli tuntia lukuaikaa, voit saavuttaa kehossasi uskomattomia muutoksia.

Pehmeäkantinen kirja 613 sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi