Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Petra Streng: Mantra - Tie sanojen salaisuuksiin

28,90 €
sis. 10 % ALV

Ota voimaannuttavat mantrat osaksi arkeasi

Mantra - Tie sanojen salaisuuksiin taustoittaa eri traditioiden mantraperinteitä ja mantrojen merkityksiä. Kauniisti kuvitettu teos on inspiroiva opas mantraamisen vuosituhantiseen perinteeseen sekä sen tuomaan syvään rauhaan ja parantavaan voimaan.

Teos avaa mantraharjoitusten hyötyjä ja vaikutuksia. Se sisältää runsaasti käytännöllisiä harjoitusohjeita, jotka tarjoavat keinoja stressin ja kiireisen elämänrytmin tauottamiseen. Lisäksi kirja tutustuttaa sinut viiteen suomalaiseen mantran harjoittajaan ja heidän lempiharjoituksiinsa.

Kirjan sivuilta löydät ideoita esimerkiksi itselle sopiviin tapoihin harjoittaa mantraamista sekä oman mantrameditaatioharjoituksen aloittamiseen.

Mantra on ensimmäinen suomeksi julkaistu kirja aiheesta.


Petra Streng on kuvataiteilija (TaM), kirjailija ja joogaohjaaja (KRI). Hän toimii laajalti taiteen ja hyvinvoinnin kentällä. Petra fasilitoi erilaisia tapahtumia ääneen, joogaan ja taiteeseen liittyen. Hän myös säveltää ja laulaa mantramusiikkia Vayu Naam -nimisessä yhtyeessä. Strengin rakkaus mantraan syttyi jo yli 20 vuotta sitten hänen asuessaan Berliinissä. Streng on ohjannut mantrameditaatiota sadoille joogaharrastajille ja nähnyt, miten se on auttanut ihmisiä monin eri tavoin.

Kovakantinen kirja 224 sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi