Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Riipus Ametisti 'Rough Point Silver' 20-25mm

12,90 €
sis. 24 % ALV

Pienestä ametistin kaunislaatuisesta raakapalakärjestä valmistettu riipus, jonka koko on noin 20-25 mm. Jokainen koru on oma yksilönsä muotonsa puolesta luonnonmateriaalista johtuen. Ametistikärki on osittain hopeoitu ja kiinnitetty riipuspidikkeeseen. Kivikorun metalliosat eivät sisällä nikkeliä tai muita raskasmetalleja. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Alkuperämaa Brasilia.


Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Ametistia on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa). Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Ametisti on horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi