Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kelly-Ann Maddox: Luo ikioma noituus

32,00 €
sis. 10 % ALV

Kapinallisen noidan polku

Luo ikioma noituutesi -kirja on modernin noidan käsikirja. Se kertoo, miten noituuden harjoittamisesta voi luoda oman ja ainutlaatuisen version. Noidan ei tarvitse kulkea mitään tiettyä, perinteistä polkua, vaan jokainen voi luoda omanlaisensa sekoituksen noituutta.

Kirja opastaa yleisimpiin noituuteen liittyyviin aiheisiin, kuten loitsuihin, ennustamiseen, rituaaleihin ja alttarin pystyttämiseen. Teos kertoo myös kattavasti erilaisista noituuteen liittyvistä välineistä ja niiden käytöstä. Luo ikioma noituutesi -kirja kannustaa luomaan oman noituuden vuosipyörän. Varjotyöskentely auttaa tutustumaan usein piiloteltuihin puoliin itsessä ja samalla omiin salattuihin voimavaroihin. Kirjan monipuoliset tehtävät auttavat kokeilemaan uusia noituuden puolia ja mahdollisuuksia. Kirja inspiroi löytämään voimakkaimman mahdollisen magian oman persoonallisuuden, omien kokemusten ja mieltymysten avulla.


Kirjailija Kelly-Ann Maddox on palkittu tarot-tulkitsija, henkinen neuvonantaja ja kaaosnoita. Hän on myös taiteilija, vannoutunut vegaani ja eläinten oikeuksien puolustaja. Kelly-Ann Maddox asuu ja loitsii Englannissa.

Kovakantinen kirja 321 sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 9789523840928