Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Elaine N. Aron: Erityisherkkä ihminen ja parisuhde

21,95 €
sis. 10 % ALV

Käännä herkkyys voimavaraksi kumppanisi kanssa

Haluaisitko löytää ihmisen, joka ymmärtää sinua? Nimittääkö kumppanisi sinua liian herkäksi? Osaatko arvostaa kumppaniasi eroistanne huolimatta?

Erityisherkällä ihmisellä tarkoitetaan henkilöä, jonka tunne- ja aistiherkkyys on tavallista suurempi. Erityisherkän ihmisen vaistot ja hyvä havainnointikyky ovat etuja rakkauselämässä. Temperamenttierot voivat kuitenkin aiheuttaa väärinymmärryksiä parisuhteessa.

Psykoterapeutti Elaine N. Aron tarjoaa käytännönläheisiä neuvoja rakentavaan itsetutkisteluun ja kumppanin ymmärtämiseen. Hän antaa paremmat eväät tasapainoisen suhteen tavoitteluun. Luonne- ja herkkyystestit auttavat kumppanin ja oman persoonallisuuden sekä kummankin toimintamallien tunnistamisessa.

Kirja on kirjoitettu parisuhteen näkökulmasta, mutta sen oppeja voi soveltaa myös ystävyys- ja sukulaisuussuhteisiin.


Elaine N. Aaron on erikoistunut aisti- ja tunneherkkien ihmisten auttamiseen. Hän valaisee, kuinka erityisherkkä ihminen voi oppia kukoistamaan ahdistavalta tuntuvassa maailmassa.


Pehmeäkantinen kirja 286 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi