Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Malahelmet 'Rudraksha & Ruusukvartsi' 108 helmeä

31,30 €
sis. 24 % ALV

Rudrakshahelmistä valmistetut malahelmet, joiden rudrakshahelmien koko on noin 5-7 mm ja ruusukvartsihelmien koko 8 mm. Malahelmien pituus on noin 80 cm. Hokshei! Tätä korua taiteilevat käsityöläiset käyttävät saatavilla olevaa luonnonmateriaalia ja korulankoja, joiden värisävyt hieman vaihtelevat - tuotekuvissa esillä ulkonäkövaihtelu eri malahelmien välillä. Voit esittää toiveesi värisävyn suhteen ja toteutamme toiveesi varastotilanteen salliessa.


Rudrakshat ovat Elaeocarpus Ganitrus Roxb –puun siemeniä ja niitä kasvaa pääsääntöisesti Nepalissa. Muinaisissa kirjoituksissa on kuvattu, kuinka rudrakshat vaikuttavat ihmiseen sekä fyysisellä että mentaalisella tasolla parantavasti ja rauhoittavasti. Rudrakshat ovat Intian veedisen kulttuuriperinteen mukaan voimallisia helmiä, joita ihmiset ovat käyttäneet uskonnollisissa tarkoituksissa jo tuhansia vuosia. Rudraksha tuo kantajalleen terveyttä, vaurautta, elinvoimaa ja pelottomuutta. Rudrakshan uskotaan johdattavan käyttäjänsä hienovaraisesti kohti valaistumisen tietä. Käytännössä mikä tahansa aito rudraksha hyödyttää käyttäjäänsä.

Malahelmiä käytetään usein samoin kuin rukousnauhoja; niitä käsitellään samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. Malahelmet on valmistettu yleensä puolijalokivistä, helmistä, boddhipuun siemenistä tai puuhelmistä. Malahelmien käyttäminen voi auttaa monenlaisiin mantroihin tai rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa. 

Malahelmien tai rukousnauhojen käytössä on sama teema; ne symboloivat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa boddhisatvaa. 

Malahelmien ketjun lopussa olevat suuremmat helmet kuvaavat viisautta ja täydellisen olemattomuuden ymmärrystä. Malojen sylinterinmuotoinen helmi taas kuvaa 'tyhjyyttä'. Yhdessä ne symboloivat kaikkien vastusten voittamista 'The Triumph over all adversaries'.

'108' on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa Korkeampien, 'salaisten voimien', käyttöönottamista. Niiden lausuminen toistuvasti vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: On käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää - henkisten mielikuvien puhdistumista.
 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi