Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Leonard Mlodinow: Kuinka tunteet muokkaavat ajatteluamme

39,90 €
sis. 10 % ALV

Tunteet eivät estä meitä ajattelemasta vaan ohjaavat meitä ajattelemaan

Tunteet eivät estä meitä ajattelemasta vaan ohjaavat meitä ajattelemaan. Kuinka voisit ymmärtää paremmin, miksi turhaudut, pelkäät tai ahdistut?

Kirjassa tutustutaan tunteiden rooliin jokapäiväisessä elämässämme. Teoksessa vieraillaan niin tutkimuslaboratorioissa kuin katastrofitilanteissa ja kerrotaan kiehtovia esimerkkejä neurotieteistä ja biologiasta. Kirja osoittaa, kuinka tunteet voivat olla avuksi, miksi ne joskus satuttavat ja mitä voimme oppia molemmissa tapauksissa. Kirja rohkaisee lukijoita käyttämään aikaa omien tunteidensa ymmärtämiseen. Sen tueksi esitellään tunnekysely, jonka avulla voi kasvattaa itsetuntemusta. Tunteet ovat kuin lahjoja, joiden avulla voimme ymmärtää vallitsevia olosuhteita ja reagoida tarpeen mukaan.

Leonard Mlodinow on fyysikko, matemaatikko, kirjailija ja käsikirjoittaja. Mlodinow on kirjoittanut suosittuja ja palkittuja tietokirjoja, esimerkiksi teoksen The Grand Design yhdessä Stephen Hawkingin kanssa. Hänen aiempia kirjojaan on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle ja myyty yli miljoona kappaletta.

Alkuperäisteos: Emotional — How Feelings Shape Our Thinking
Suomentaja: Kaisa Koskela


Pehmeäkantinen kirja 320 sivua.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi