Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Miia Moisio: Masennus ja tunnelukot

33,90 €
sis. 24 % ALV

Uraauurtava kirja auttaa masentunutta purkamaan tunnelukkojaan

Masentuneen mielenmaisemaa leimaavat lähes poikkeuksetta useat, vahvat tunnelukot. Tunnelukkoterapeutti Miia Moisio kertoo kirjassaan ensimmäistä kertaa 18 tunnetusta tunnelukosta masennuksen näkökulmasta. Lohduttavaa on, että tunnelukkoihin voi vaikuttaa ja niitä voi lieventää, kun niistä ensin tulee tietoiseksi.

Tunnelukkojen ymmärtäminen voi olla merkittävä askel toipumisen polulla. Kun masentuneessa itsessään herää halu toipua, pystyvät läheiset ja auttajatkin paremmin tukemaan masennuksesta kärsivää.

Sinun tehtäväsi on matkata itsesi kanssa siihen pisteeseen, että hyväksyt kaiken, mitä on ollut, annat anteeksi ja lasket sillä tavalla itsesi menneisyydestä vapaaksi.

Miia Moisio on sielunhoitoon erikoistunut pappi, skeematerapeutti ja hyvinvointialan yrittäjä. Miia on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011 sekä kirjoittanut kirjat Häpeästä valoon, Toivon kirja masennuksesta ja Lupa surra. Häneltä on myös ilmestynyt Toivon kortit.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi