Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Ruusukvartsi 'Yoni Egg' 25*40mm

15,95 €
sis. 24 % ALV

Kaunislaatuisesta ruusukvartsista valmistettu munanmallinen 'Yoni Egg'. Kiveen poratun reiän halkaisija on noin 2-2,5 mm ja kiven paino on noin 35-38 grammaa. Kivimunassa on mukana musta nauha.


Yoni on sanskritin sana, joka symboloi hindujumalar Shaktia - jumalallista äitiä, joka edustaa feminiinistä voimaa. Tantristen tekstien mukaan yoni -energia on elämän lähde. Lantionpohjalihasten alueen harjoittamiseen voidaan käyttää Yoni-munaa, joka on kristallimuna, joka asetetaan emättimeen. Yoni-munan käyttö vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja voi antaa lisää elinvoimaa ja herkkyyttä. Yoni-munan käyttö voi myös auttaa estämään inkontinenssia ja lisätä seksuaalista energiaa.


Käyttöohjeet: Puhdista Yoni-muna ennen ensimmäistä käyttökertaa laittamalla se kuumaan (melkein kiehuvaan) veteen noin viideksi minuutiksi. Älä keitä Yonia kiehuvassa vedessä, koska se voi haljeta. Seuraavalla käyttökerralla voit puhdistaa munan miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Älä unohda puhdistaa myös Yoni-munaan porattua pientä reikää. Munaan on porattu reikä, jotta voit pujottaa sen läpi ohuen ja kestävän langan, esimerkiksi hammaslangan (ilman mentolia). Tällöin Yoni-munan poisottaminen emättimestä käytön jälkeen on helpompaa.


Asettaessasi Yoni-munan paikoilleen, rentoudu hyvin omassa yksityisessä ja rauhallisessa, mukavassa tilassa ja asennossa. Anna itsellesi aikaa harjoitella tarvittaessa. Lämmitä Yoni-muna tarvittaessa lämpimällä vedellä tai anna sen lämmetä ihoasi vasten. Anna kehosi tottua Yoni-munaan hieromalla sillä emättimen ympärillä olevia lihaksia, jolloin alueen verenkierto kiihtyy ja lihakset rentoutuvat. Anna Yonin levätä pyöreämpi puoli emättimen suuta vasten - jos olet valmis Yonin asettamiseen paikoilleen, tunnet automaattisesti oikean hetken Yoni-munan paikoilleen asettamiseen. Vältä pakotettua työntämistä, koska se lisää lantionpohjalihasten jännitystä.


Älä käytä Yoni-munaa aluksi liian pitkäjaksoisesti, 10-15 minuuttia kerrallaan riittää. Voit käyttää Yonia samalla kun toimit päivittäisissä askareissasi tai vaikka meditoinnin aikana. Yoni-munalla voi tehdä myös erityisiä lantionpohjanlihasten kehittämiseen suunniteltuja harjoituksia.


Käytön rajoitukset: Älä käytä Yoni-munaa jos olet raskaana, sinulla on kuukautiset tai virtsatiehyeisiin liittyvä tulehdus.


Jos Yoni-munan lanka katkeaa, älä huolestu. Yoni-munan saa aina ulos esimerkiksi kyykistymällä ja yskäisemällä tai puristamalla lantionpohjan lihaksilla.


Tuotteella ei ole hygieniasyistä vaihto- tai palautusoikeutta.


Näitä tietoja ei ole tieteellisesti todistettu; tieto perustuu käyttäjien ja terapeuttien kokemuksiin. Edellä kuvattujen parantavien ominaisuuksien ei ole tarkoitus korvata pätevän terapeutin tai lääkärin suorittamaa diagnoosia tai hoitoa. Jos epäilet terveydentilaasi, ota yhteys lääkäriin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi