Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kuukivi vihreä Sydän 30-40mm

14,50 €
sis. 24 % ALV

Vihreästä kuukivestä valmistettu kivisydän, jonka koko on noin 30-40 mm. Kivisydämien kuviot ja väritys vaihtelevat yksilöllisesti. Alkuperämaa Madagaskar.

Vihreä kuukivi rauhoittaa tunteita ja tasapainottaa yliherkkyyttä erilaisille tilanteille ja lievittää stressiä. Voit pitää vihreää kuukiveä mukanasi epämiellyttävän tai häiritsevän tilanteen sattuessa, jotta voit käyttää kiven rauhoittavaa voimaa pysyäksesi tyynenä. Vihreää kuukiveä on käytetty selviytymään ylivoimaisista tunteista, jotka saattavat saada sinut tuntemaan olosi erittäin emotionaalisesti tyhjäksi. Lisäksi upea vihreä kuukivi edustaa myös vapautta, joten se voi auttaa sinua irrottautumaan tunne- tai henkisistä kahleista, jotka ovat sitoneet sinua elämässä ja estäneet sinua siirtymästä eteenpäin. Vihreä kuukivi on myös loistava tapa tulla toiveikkaammaksi ja motivoituneemmaksi, sillä se tukee sinua muuttamaan elämäsi sellaiseksi, kuin olet aina suunnitellut.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi