Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Johanna Paungger & Thomas Poppe: Kuun vaikutus

34,00 €
sis. 10 % ALV

Perimätietoa Kuun vaikutuksesta puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsänhoidossa - Entisajan ymmärrystä nykypäivän ihmiselle

Kuun vuorovesivoimat liikuttavat valtameriä, maankuorta ja ilmakehää, sekä hienovaraisemmin havaittavina muutoksina kaikkea elävää luonnossa: tämä rytmi näkyy puutarhassa, maanviljelyssä, metsänhoidossa, rakentamisessa, kotitöissä, ja myös omassa hyvinvoinnissamme. Perimätietoa seuraamalla opit havaitsemaan nämä muutokset ja hyödyntämään niitä jokapäiväisessä elämässäsi.

Huomaat tuoreen ja kuivan ajan; maan päällisen ja maan alaisen kasvun ajan seuraamalla Kuun vaiheiden kiertoa. Löydät eri kehonosien parhaat hoitoajat seuraamalla Kuun nousua korkeammalle radallaan, ja sen laskua taivaalla ratansa matalimpaan kohtaan. Kuun aseman korkeus vaikuttaa myös kasveissa ja sadonkorjuussa. Luonnossa on paras, lähes yhtä hyvä, ja huonoin hetki monien eri töiden tekemiselle. Tämän kirjan avulla opit valitsemaan parhaan mahdollisen.

oikean ajankohdan valitseminen joka työlle on ennen ollut niin tärkeää, että se on muodostanut kaikille tutun sananlaskun: "Odottaa kuin kuuta nousevaa."

Kirjan kirjoittaja Johanna Paungger on yksi tirolilaisen maanviljelijäperheen kymmenestä lapsesta. Itävallan Alppien rinteillä tämä tieto on säilynyt elävänä vuosisatoja, ja siirtynyt sukupolvelta toiselle arkipäivän elämässä itse nähtynä ja koettuna. Aviomiehensä Thomas Poppen kanssa Johanna on nut saattanut tämän perimätiedon kirjaksi, joka on käännetty jo kymmenille kielille ja jota on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta.

Uusi painos sisältää kuukalenterisivut vuosille 2009-2025.

Pehmeäkantinen kirja 185 sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 9789529962440