Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sormus 'Pallosormus' 19mm

6,50 €
sis. 24 % ALV
Pallosormus paljousalennus -25%
Pallosormus alennus -25% ostettaessa vähintään 3 kpl

Kivihelmistä valmistettu joustava sormus, jonka koko on pienimmillään noin 19 mm. Sormuksen helmet on koottu joustavaan monisäikeiseen, läpinäkyvään korukuminauhaan, jolloin sormuksen koko kasvaa käyttäjän sormeen sopivaksi. Kivihelmien koko on 4 mm ja sormuksessa on koristeena myös yksi kullanvärinen kuparihelmi (kuparihelmen pintakultaus kuluu ja muuttuu käytön myötä hopean- tai kuparinsävyiseksi - ominaisuus on nähtävillä tuotekuvassa korallinpunaisessa sormuksessa, joka on mallin etusormessa ja vihreässä sormuksessa ensimmäisessä tuotekuvassa). Koru ei sisällä nikkeliä tai raskasmetalleja. Tuotteiden värisävyt saattavat poiketa hieman tuotekuvasta luonnonmateriaalista johtuen. Osa kivisormuksista sisältää värjättyjä kivihelmiä.

Mikäpä se estäisi laittamasta tätä sormusta myös iloisesti varpaaseen!

Valittavanasi monta erilaista upeaa sormusmallia - Ostaessasi vähintään 3 kappaletta mitä tahansa mallia sormuksia saat kaikista -25% alennuksen!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi