Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kristalliriipusketju 'Aurora Borealis' 26cm

19,00 €
sis. 24 % ALV

Ihanista ihanin kristallitimanttiketju, jonka pituus on 26 cm. Kristalliriipuksessa on 11 kpl "kristallitimantteja" - yksittäisen timantin koko on 14*14 mm. Pisaranmallisen kristallin koko on 21*35 mm. Kristalliketjussa on hopeanväriset rengaspidikkeet. Kristallien taustapuoli on hopeanvärinen - metallisävy aikaansaa tämän upean kristalliketjun sateenkaaren väreissä loistavan kimmellyksen!


Sisustusvinkki: Kristallien viimeisteltyyn ripustamiseen ja vaikka toisiinsa yhdistämiseen sopivia kristallipidikkeitä/riipuspidikkeitä on saatavilla erikseen tilaten monissa eri väreissä ja malleissa.


Luo sateenkaarisilta kotiisi kristallien avulla! Kristallit taittavat upeasti spektrejä osuessaan auringonsäteeseen ja harmonisoivat tilan tunnelmaa ja energioita. Yksi feng shuin mukainen keino edistää kodin positiivisen chi’n virtausta on ripustaa kristalli ikkunaan. Jos pidät sitä kauniina - Se toimii!

Kristalli on loistava lahjaidea Ystävälle; varsinkin hänelle, joka tykkää kimalluksesta!


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi