Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree)

Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree)
Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree) Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree) Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree) Native Soul White Sage & Dragon's Blood 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree)
Tuotetta rajoitettu erä.
5,65 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8901684617411

Pakkaus sisältää 8 kpl jumbo-kokoisia suitsukkeita, joilla on erityisen pitkä paloaika. Suitsukkeet on pakattu kauniiseen pahvirasiaan, jonka sisällä on koristeena herkkä höyhen.

Backflow-suitsukkeet soveltuvat erityisesti backflow-suitsukepolttimissa poltettaviksi, mutta niiden tuoksusta voi toki nauttia myös ilman poltinta sellaisenaan.


Mikä on Backflow-suitsukepoltin?

Kiehtovassa "backflow"-suitsukepolttimessa poltetaan kartionmallisia backflow-suitsukkeita (saatavilla erikseen ostettuina), jolloin niiden savu valuu hypnoottisen kauniisti alaspäin vesiputouksen kaltaisesti. Osassa erilaisista poltinmalleista on pienet väriävaihtavat led-valot, jotka lisäävät polttimen taianomaisuutta, mutta toki poltinta voi käyttää ilman valojakin. Polttimen valot toimivat kahdella AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen mukaan). Parhaiten polttimen kauneus pääsee esille sisätiloissa käytettäessä - sellaisessa paikassa, jossa se ei ole alttiina äkillisille ilmavirtauksille. Poltin sisältää yhden irrotettavan takaisinvirtauskartion. Huomaathan, että suitsukkeen polttamisen jälkeen polttimessa voi näkyä hentoinen öljyinen jäännös - sen voi puhdistaa pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla.