Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Native Soul Palo Santo 'Jumbo Backflow' kartiosuitsuke (Green Tree)

7,90 €
sis. 24 % ALV

Pakkaus sisältää 8 kpl jumbo-kokoista kartiosuitsuketta, joilla on erityisen pitkä paloaika.

Backflow-suitsukkeet soveltuvat erityisesti backflow-suitsukepolttimissa poltettaviksi, mutta niiden tuoksusta voi toki nauttia myös ilman poltinta sellaisenaan.

Palo Santoa, eli pyhä puuta on käytetty kautta aikain negatiivisten energioiden puhdistamiseen ja sielun sekä ruumiin parannukseen. Näiden laadukkaiden Palo Santo suitsukkeiden tuoksu luo rauhoittavan ilmapiirin ja auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Suitsukkeet on pakattu kauniiseen pahvirasiaan, jonka sisällä on koristeena herkkä höyhen.

Mikä on Backflow-suitsukepoltin?

Kiehtovassa "backflow"-suitsukepolttimessa poltetaan kartionmallisia backflow-suitsukkeita (saatavilla erikseen ostettuina), jolloin niiden savu valuu hypnoottisen kauniisti alaspäin vesiputouksen kaltaisesti. Osassa erilaisista poltinmalleista on pienet väriävaihtavat led-valot, jotka lisäävät polttimen taianomaisuutta, mutta toki poltinta voi käyttää ilman valojakin. Polttimen valot toimivat kahdella AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen mukaan). Parhaiten polttimen kauneus pääsee esille sisätiloissa käytettäessä - sellaisessa paikassa, jossa se ei ole alttiina äkillisille ilmavirtauksille. Poltin sisältää yhden irrotettavan takaisinvirtauskartion. Huomaathan, että suitsukkeen polttamisen jälkeen polttimessa voi näkyä hentoinen öljyinen jäännös - sen voi puhdistaa pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi