Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Tuoksulyhty keraaminen 'Rottinki' 14cm

14,95 €
sis. 24 % ALV

Ulkonäöltään rottinkipunosta jäljittelevän, keramiikasta valmistetun tuoksulyhdyn korkeus on 14 cm. Tuoksulyhty sopii eteeristen öljyjen haihduttamiseen ja sulatusvahojen ("wax melt") kanssa käytettäväksi. Hokshei! Tuoksulyhtyjä on kaksi hieman toisistaan muodoltaan poikkeavaa mallia - soikka ja pullea - verkkokauppatilaajalle lähetämme Onnettaren valitseman mallin. Voit esittää mallitoiveesi tilauksen lisätietojen yhteydessä ja toteutamme toiveen varastotilanteen salliessa.


Lisää tuoksulyhdyn maljaan hiukan vettä ja tipauta muutama tippa eteeristä öljyä sekaan, sytytä alle kynttilä ja nauti huoneeseen lempeästi leviävästä tuoksusta!

Älä jätä tuoksulyhdyn maljaosaa kuumentumaan kynttilän kanssa ilman nestettä pitkäksi aikaa, jotta malja ei ala halkeilla. Käytä tuoksulyhtyä vain palamattomalla alustalla. Sammuta tuikkukynttilä, kun maljan vesi on haihtunut tai lisää vettä maljaan.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi