Valaisin Seleniitti 'Mountain' 30cm

Valaisin Seleniitti 'Mountain' 30cm
Valaisin Seleniitti 'Mountain' 30cm Valaisin Seleniitti 'Mountain' 30cm
Tuotetta rajoitettu erä.
104,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 723350

Seleniitistä valmistettu valaisin, jonka korkeus on noin 30 cm ja halkaisija 10 cm. Valaisimeen kuuluu mukana katkaisimella varustettu valaisinjohto (valkoinen johto). Saatavilla oleva valaisin on kauttaaltaan puhtaanvalkoinen, ykkösluokkainen seleniittivalaisin. Valaisimen paino on noin 3300 grammaa. Valaisimen hehkuna käytetään ns "uuninlamppua" tai jääkaapinlamppua".


Seleniitti on voimakkaasti ja korkeataajuisesti värähtelevä kruunuchakran valovoimainen kivi, jota kutsutaan myös yhdeksi enkelikiveksi käytetään enkeliyhteyden muodostamisessa. Mieltä selkeyttävä ja henkistä joustavuutta lisäävä kivi, joka vahvistaa päätöksentekokykyä. Totuuden ja rehellisyyden kivi, erityisesti suhteessa oman itsen totuuteen. Seleniitin nimi on peräisin kreikan kielen 'kuuta' tarkoittavasta sanasta ja sillä onkin vahva yhteys alitajuntaan, vaistoihin ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Puhdistaa ajatuskuvioita.

Seleniitti-ioni on muodoltaan pyramidimainen (luonnon valokuitu). Suositellaan asetettavaksi kotiin ja tiloihin suojaavan 'energiaverkon' muodostamiseksi.