Rannekoru 'Laavakivi 7 Chakra'

Rannekoru 'Laavakivi 7 Chakra'
Rannekoru 'Laavakivi 7 Chakra' Rannekoru 'Laavakivi 7 Chakra' Rannekoru 'Laavakivi 7 Chakra'
Tuotetta rajoitettu erä.
11,45 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088294406

Joustava rannekoru, jonka pituus on noin 18 cm. Laavakivestä valmistettujen kivihelmien koko on 4 mm ja muiden kivihelmien koko on 8 mm. Rannekorun kivihelmiä ovat vihreä aventuriini, punainen aventuriini, tiikerinsilmä, ruusukvartsi, vuorikristalli, ametisti ja sininen apatiitti.


Laavakivi / vulkaaninen kivi on tulivuoren laavasta jäähtynyttä ja kovettunutta kiveä, jonka ulkonäkö ja koostumus vaihtelevat.

Laavakiveä on käytetty vuosisatojen ajan parantamiseen ja hoitamiseen esimerkiksi lämmittämällä kiveä ja laittamalla se kipukohdan päälle, jolloin kivi luovuttaa pehmeästi lämpöä ja hoitavaa energiaansa. Laavakivellä on vahva yhteys Maapallon keskukseen, kuten myös luomisen tasoon (kiven alkuperä on Maan keskuksesta). Kivessä on 'raa'an voimakasta parantavaa' energiaa, joten se liitetään uudelleensyntymiseen ja transformaatioon sekä kivuliaisiinkin kasvuprosesseihin. Liittyy juurichakraan, maadoittumiseen ja vakaana pysymiseen aikoinaan sotilaat ovat käyttäneet kiveä apuna taisteluiden aikana pysyäkseen rauhallisina. Laavakiveä voidaan käyttää myös huonetiloissa, joissa tarvitaan emotionaalista ja energeettistä tasapainotusta.