Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Marjo Rantanen: Tunnelman voima — Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen

34,00 €
sis. 10 % ALV

Ota haltuusi tunnelman supervoimat ja hyppää kohti unelmiasi!

Tunnelman voima on silmiä avaava tunnelman perusteos, johon Rantanen on koonnut tunnelmasta kaiken olennaisen. Kirjassa hän nostaa valokeilaan niin tunnelmanpilaajat ja kriisit kuin tunnelman tähtihetket. Teoksen luettuasi tunnistat vahvuutesi ja lunastat paikkasi oman elämäsi tunnelmajohtajana.

Tunnelma on tärkeimpiä voimiasi niin töissä kuin kotona. Hyvä tunnelma lisää hyvinvointia ja onnellisuutta sekä nostaa sinut uudelle tasolle. Huono tunnelma lisää turhaa hässäkkää ja stressiä sekä estää meitä lopulta saavuttamasta tärkeitä tavoitteitamme. Älä jätä tunnelmaa sattuman tai toisten varaan, vaan suunnista kirjan vinkeillä ja harjoituksilla kohti tärkeitä onnistumisia.

Rantanen avaa omaan hauskaan tyyliinsä tunnelman eri näkökulmia:
• Miksi tunnelmalla on väliä ja miten sitä kannattaa muotoilla?
• Miten tunnistaa oma tunnelmatyyli?
• Miten tahdittaa omaa tunnelmaa?
• Mitä tehdä tunnelmanpilaajille?

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun pioneeri ja kehittäjä, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Hän on palkittu ammattipuhuja ja voittanut mm. Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 sekä puhujien All Stars 2021 -palkinnot. Hänen aiempia kirjojaan ovat Tunnelmamuotoilu ja Tunnelmajohtaja. Marjo on myös suosittu stand up -koomikko ja hän yhdisteleekin aina heviin teoriaan keventävää viihdettä.


Kovakantinen kirja 333 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi