Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Jim Kwik: Rajoittamaton - päivitä aivosi, opi nopeammin

34,00 €
sis. 10 % ALV

KÄYTTÖOHJEET AIVOILLE, VIIMEINKIN!

Vapauta rajoittamattomat kykysi ja valjasta käyttöösi aivojesi todelliset voimavarat!

Kirjassa Rajoittamaton Jim Kwik esittelee tieteelliseen tutkimukseen perustuvia harjoituksia ja käytännössä testattuja tekniikoita, joita maailman huiput käyttävät nopeuttaakseen oppimistaan ja saavuttaakseen loistavia tuloksia.

Rajoittamattoman ydinajatuksen omaksuminen voi muuttaa elämäsi: kun opit oppimaan, voit vapautua kaikista rajoittavista uskomuksistasi, saavuttaa aivan uudenlaista menestystä ja toteuttaa hurjimmatkin unelmasi. Tämä kirja ei ole teoriaa, vaan käytännönläheinen, helppo ja testattu toimintasuunnitelma.

Kirja antaa tarkat ohjeet siitä, miten hallitset rutiinejasi, vapautat tuotteliaisuutesi, löydät ehtymättömän motivaation, kirkastat ajatteluasi, terävöität keskittymiskykyäsi ja opit mitä tahansa. Kirjan opeilla vapautat rajoittamattomat voimavarasi.

Jim Kwik on maailman parhaita asiantuntijoita muistin ja aivotoiminnan kehittämisen sekä nopeutetun oppimisen saralla. Hän on yli 25 vuoden ajan toiminut aivovalmentajana Hollywoodin tähdille, ammattiurheilijoille, poliittisille vaikuttajille ja yritysjohtajille. Kwikin elämäntehtävänä on saada aivoterveyden sanomaa kaikkien ulottuville.

Kwik tavoittaa puhujana yli 200 000 ihmistä vuosittain, ja hänen netissä julkaisemansa videot ovat keränneet satoja miljoonia katselukertoja. Hän isännöi suosittua Kwik Brain -podcastia. Verkkoalustan KwikLearning.com kursseille on osallistunut opiskelijoita 195 eri maasta.

Pehmeäkantinen kirja 423 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi