Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri 'Cho ku rei'

13,80 €
sis. 24 % ALV

'Cho ku rei' -symbolilla kuvioitu heiluri. 'Cho ku rei' tarkoittaa paranemista. Heilurin kivikärki on viistohiottu 12-kulmaiseksi ja sen koko on noin 17*17 mm. Heilurin kokonaispituus hopeanvärisen ketjun ja ketjun päässä olevan vuorikidehelmen kanssa mitattuna on noin 23 cm. Valittavanasi 6 erilaista heilurimallia: Tiikerinsilmä, ruusukvartsi, vihreä aventuriini, ametisti, vuorikide ja lapis lazuli.

Jokainen heiluri on oma uniikki yksilönsä valmistusmateriaalista johtuen, joten tuotteen värisävyt vaihtelevat hieman yksilöllisesti.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi