Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Pyramidi Orgoniitti 'Peridoottipuu & Tiikerinsilmä' 60*60*65mm

18,40 €
sis. 24 % ALV

Tiikerinsilmäpohjainen orgoniittipyramidi, jonka sisällä on peridoottisirukivellä koristeltu puu. Puunvarsi on kullanväristä metallilankaa. Tätä pyramidia on saatavilla kahta hieman toisistaan poikkeavaa mallia (A ja B). A-mallissa peridoottipuu jatkuu pyramidin huipulle asti, B-mallissa kivipuun latvus on matalampi. Valitse oma suosikkisi!

Alkuperämaa Kiina.

Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia. Orgoniittia käytetään ihmisen, ympäristön, kodin, luonnon tai minkä tahansa energiaverkoston parantamiseen. Orgoniitin sanotaan auttavan puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä, muuntavan negatiivista energiaa positiiviseksi ja tasapainottavan chi'tä kehossa ja ympäristössään. Aktivoidaksesi orgoniittia pidä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 82901