Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Riipus Mookiitti / Mookaite 'Drilled Yellow' 20*30mm

8,30 €
sis. 24 % ALV

Keltasävyisestä mookiitista valmistettu ovaalin muotoinen riipus, jonka koko on noin 20*30 mm. Riipukseen poratun reiän halkaisija on noin 3 mm. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa.

Kuvasta poiketen kaikki nyt saatavilla olevat mookiittiriipukset ovat kauniin keltaisen, beigen ja hempeän vaaleanpunaisen sävyisiä. Verkkokauppatilaajalle pyrimme toteuttamaan mahdollisen sävytoiveen varastotilanteen niin salliessa.


Mookiitti on hoivaava kivi sydänchakralle, maadoittava juurichakralle ja suojaava solar plexukselle. Mookaite auttaa näkemään illuusioiden läpi. Poistaa ja estää ei-toivottuja ulkopuolisia vaikutteita ja häiriötekijöitä, paljastaa piilossaolevan. Auttaa päätöksenteossa ja kannustaa monipuolisuuteen. Mookaiten sanotaan auttavan yhteydenluomisessa tuonpuoleiseen siirtyneisiin henkilöihin. Yleisen terveydentilan tasapainottaja ja immuunijärjestelmän vahvistaja.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi