Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Korvakorut Ruusukvartsi & Mansikkakvartsi 'Sydän'

8,00 €
sis. 24 % ALV

Korvakorujen riipusosan korkeus on noin 65 mm. Kivinä mansikkakvartsi sekä ruusukvartsi, kivihelmien koko on 8 mm. Metalliosat on valmistettu nikkelittömästä, lyijyttömästä ja kadmium-vapaasta korumetallista.


Ruusukvartsi on sydämenkivi. Hoitaa lempeästi universaalin rakkauden voimalla. Opettaa antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan. Erityisesti lapsille ja vanhuksille sekä kaikille jotka tuntevat tarvitsevansa turvallisuutta, rakkautta, hellyyttä ja lämpöä. Ruusukvartsia on puhdistattava silloin tällöin, sillä se ottaa murheet ja surut sisäänsä ja voi väsytessään murtua.

Mansikkakvartsi on hempeän viininpunertavaa vuorikidettä. Se on kivi, joka tuo meille viestiä itsensä rakastamisen ja itsemyötätunnon tärkeydestä. Universumi rakastaa ja arvostaa sinua pohjattomasti, mikset siis tekisi niin itsekin! Kun alat luottaa itseesi, muutkin huomaavat kykysi ja kunnioittavat sinua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi