Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Rannekoru Chevron Ametisti & Vuorikide 'Lotus' (Helmi 8mm)

12,65 €
sis. 24 % ALV

Joustavarannekkeinen, lotus-somisteinen ametistikoru, jonka helmien koko on 8 mm. Rannekorussa on myös 2 kpl vuorikidehelmeä. Lotus on valmistettu korumetallista, joka ei sisällä nikkeliä tai raskasmetalleja. Korujen värisävyt vaihtelevat luonnonmateriaalista johtuen. Rannekorun pituus on noin 18 cm. Rannekorussa on 21 helmeä, joten sitä voi käyttää myös malahelmikoruna.


Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa).

Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Fyysisellä tasolla voi auttaa unettomuuteen ja päänsärkyyn. Horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi