Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri fasettihiottu 'Ruusukvartsi Chakraketjulla'

23,00 €
sis. 24 % ALV

Heilurin ruusukvartsikärjen pituus on noin 28-38 mm. Heilurin kokonaispituus on noin 28 cm. Papukaijalukollinen ketju on irroitettavissa kärjestä, joten kivikärjestä voi halutessaan tehdä myös riipuksen. Heilurin ketjussa olevat 3 mm kokoiset helmet vastaavat päächakrojemme värejä punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigonsininen ja violetti. Hopeanvärisen ketjun päässä on ruusukvartsisydän. Jokainen heiluri on oma uniikki yksilönsä värityksensä ja muotonsa puolesta luonnonkivimateriaalista johtuen.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Samankaltaiset tuotteet