Katja Frange & Sanni Nevalainen: Intuitio-kortit

Katja Frange & Sanni Nevalainen: Intuitio-kortit
Katja Frange & Sanni Nevalainen: Intuitio-kortit Katja Frange & Sanni Nevalainen: Intuitio-kortit Katja Frange & Sanni Nevalainen: Intuitio-kortit
Tuotetta rajoitettu erä.
39,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789522606181

Intuitio-kortit ovat henkisen valmentajan ja kirjailijan Katja Frangen sekä Valon taiteilija Sanni Nevalaisen yhteistyötä, kuten heidän luomansa Ilon kortitkin. Kortteja voi käyttää monella tavalla inspiroimaan ja opastamaan osana arkipäiviä. Kortit sopivat myös osaksi hoitotyötä.


Intuitio-kortit auttavat kuulemaan sisäistä viisautta. Korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat tekstit ja inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Nämä korkealaatuiset kortit toimivat kysymyksiä herättävänä työkaluna ja paljastavat uusia näkökulmia, samalla muistuttaen elämän viisaudesta ja ilosta.


Intuitio-kortit sisältävät 44 kpl kortteja ja 99-sivuisen opaskirjasen. Ilon korttien pakan koko on 10*13,5*3,5 cm. Pakka on suunniteltu kestäväksi tuottamaan iloa pitkään!


Sanni Nevalainen on KTM, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä muun muassa enkelitrilogian Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä.


Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja, näkijä ja taiteilija. Intuitiolla ja Kuunsilta -kirjojen sekä Naisen Voimapakan myötä hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana.