Frantsila Roomalainen kamomilla eteerinen öljy 10ml

Frantsila Roomalainen kamomilla eteerinen öljy 10ml
Frantsila Roomalainen kamomilla eteerinen öljy 10ml
Tuotetta rajoitettu erä.
16,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6416384110428

Frantsilan Roomalainen kamomilla, 10% laimennus jojobaöljyyn. Roomalaisen kamomillan eteerinen öljy on höyrytislattu kukkivan kasvin latvuksista.

Ainesosat: *Jojobaöljy (Simmondsia chinensis), Roomalainen kamomilla (Anthemis nobilis), eteerinen öljy. *Luomua.


Roomalaisen kamomillan eteerisessä öljyssä on lämpimän makea ja yrttinen tuoksu. Se on mieltä ja kehoa rauhoittava tuoksuöljy, jota arvostetaan myös ihon hoidossa. Sekoita eteerinen kamomillaöljy esimerkiksi ihanan tuoksuvaksi, lihaksia rentouttavaksi hierontaöljyksi.


Roomalainen kamomilla eli jalosauramo kuuluu 900-luvulta peräisin olevan yhdeksän yrtin loitsun taianomaisiin ainesosiin. Vanhan anglosaksisen loitsun yrttisekoitusta käytettiin tulehdusten ja myrkytysten hoitoon sekä pahojen voimien torjumiseen.

Kamomillan eri variaatiot ovat edelleen länsimaiden suosituimpia yrttejä. Kamomillaa nautitaan mieltä rauhoittavana teenä ja käytetään kosmetiikassa lempeänä tuoksuainesosana. Tiesitkö, että nimi kamomilla palautuu kreikan sanaan chamaemelum, joka tarkoittaa kirjaimellisesti maaomenaa. Roomalaisen kamomillan sulkamaisissa lehdissä onkin hento omenankaltainen tuoksu.