Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Marjut Hjelt: Loitsujen kirja

24,00 €
sis. 10 % ALV

Etana etana näytä sarves, onko huomenna pouta? Näin ainakin Korentomamma kyseli pikkutyttönä kasteisilta etanoilta ja sai aina vastauksen - oliko se paikkaansapitävä vai ei... liekö sillä väliä, kun kysyminen oli jo itsessään niin loitsimisen tuntuista ja jännittävää? Tässä KuuKorennon suosittelema kirja isommaksi kasvaneille loitsijoille etanoilla tai ilman <3


Loitsujen kirja vie lukijan maagiseen aikaan, jolloin enteiden tarkkaileminen ja loitsiminen kuuluivat suomalaisen kansan arkeen.
Esivanhemmillamme oli loitsuvarasto lähes joka lähtöön: loitsuilla sytytetään tai kylmennetään rakkaus, parannetaan sairauksia, torjutaan varkaita, suojellaan kotieläimiä ja vaikutetaan sääilmiöihin.
Suomalaisella loitsuperinteellä on yhteisiä piirteitä myös muinaisten kulttuurien kuten Egyptin ja Mesopotamian maagisen tradition kanssa.
Marjut Hjelt on palkittu tietokirjailija, joka on julkaissut kirjoja erityisesti kansanuskon, tarinaperinteen ja kulttuurihistorian aloilta.

Kovakantinen kirja 280 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi