Aromafume 'Feel Good Essential Oils' 8 öljyn setti lahjapakkauksessa

Aromafume 'Feel Good Essential Oils' 8 öljyn setti lahjapakkauksessa
Aromafume 'Feel Good Essential Oils' 8 öljyn setti lahjapakkauksessa Aromafume 'Feel Good Essential Oils' 8 öljyn setti lahjapakkauksessa Aromafume 'Feel Good Essential Oils' 8 öljyn setti lahjapakkauksessa
Tuotetta rajoitettu erä.
51,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8901362074529

Aromafumen 'Feel Good' -setti sisältää 8 erilaista eteeristä öljyä (10 ml lasipulloissa). Lahjapakkauksen settiin on valittu suosituimpia öljyjä, jotka saavat olosi tuntumaan oikein hyvältä! Pakkauksen eteeriset öljyt ovat teepuu, frankinsensi, ylang ylang, patsuli, appelsiini, kanelinkuori, eukalyptus ja laventeli. Eteeriset öljyt ovat 100 % luonnollisia ja laimentamattomia.

Aromafume on perheyritys, joka yhdistää perinteisen taidon luonnollisten tuoksutuotteiden valmistamisessa. Intia on lukuisien tuoksujen, mausteiden, yrttien ja hartsien alkuperämaa, ja sillä on vahva perinne monenlaisten tuoksutuotteiden, kuten suitsukkeiden ja hajuvesien, valmistuksessa. Intiassa on rikas ayurveda-perinne, jossa on saatavilla paljon tietoa kaikenlaisten yrttien, kukkien ja kasvien parantavista vaikutuksista.