Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Tero Goldenhill: Tarot - Työkirja

23,00 €
sis. 10 % ALV

"Tarot - Korttien Viisaus" - opaskirjaan liittyvä inspiroiva työkirja sisäisen viisauden, voiman ja selkeyden löytämiseen.

Tarot on työkalu, jonka avulla voit alkaa tietoisesti muuttaa elämääsi. Selkeästi teemoitettu teos toimii oppaana tarot-polullasi. Se sisältää runsaasti innostavia harjoituksia ja käytännöllisiä ohjeita korttien kuvien ja symboliikan syvempään tulkitsemiseen. Havainnollisten tehtävien ja aktivoivien kysymysten lisäksi kauniissa täytettävässä kirjassa on tilaa omille päiväkirjamerkinnöille ja muistiinpanoille.

Kirjassa käsitellään havainnollisesti 78 kortista koostuvan pakan osat. Harjoitukset on laadittu siten, että ne soveltuvat niin aloittelijalle kuin jo pidemmälle ehtineelle tarot-tuntemuksen ja elämänmuutoksen avuksi.

Tero Goldenhill on pitkän linjan tarot-tulkitsija ja -opettaja, joka asuu ja työskentelee Lontoossa. Hän aloitti uransa jo 1990-luvulla ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti kansainvälisessä tarot-yhteisössä. Hän opettaa myös tai chitä ja qigongia, joiden saloihin hän perehtyi asuessaan Kiinassa.


Pehmeäkantinen kirja 176 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi