My Magical Moments - Muistikirja Taianomaisiin Hetkiin

My Magical Moments - Muistikirja Taianomaisiin Hetkiin
My Magical Moments - Muistikirja Taianomaisiin Hetkiin My Magical Moments - Muistikirja Taianomaisiin Hetkiin
Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789523840645

My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin on samannimisten opaskorttien kaunis kanssakulkija omille taianomaisille muistiinpanoille. 15,5*21,5*1,5 cm.


My Magical Moments on visuaalisesti kaunis muistikirja, oman elämän vahvistaja ja unelmien herättelijä.
Laita itsesi etusijalle ja löydä rohkeus kulkea kohti unelmiasi. Tämä muistikirja toimii taianomaisten hetkien muistuttajana sekä ilon ja tietoisuuden lisääjänä. Se tuo tasapainoa, arvostusta ja rakkautta itseä kohtaan sekä selkeyttä elämässä etenemiseen.

Muistikirja kattaa suositut aiheet liittyen omaan matkaan, henkiseen kasvuun ja itsetuntemukseen. Se sisältää valmiita inspiroivia sivuja täytettäviksi, voimauttavia lauseita, taianomaisia kuvia sekä tyhjiä sivuja vapaaseen kirjoittamiseen ja oivalluksien kirjaamiseen. Kirjan aiheita ovat muun muassa oma voima, rajoittavat uskomukset, kiitollisuus ja irtipäästäminen.

Henna Länsipää on intuitiivinen ja inspiroiva hyvinvointiyrittäjä, valmentaja, naurujoogakouluttaja ja -ohjaaja. Natural High Healing -festivaalin idearikas pääjärjestäjä, rohkea pioneeri, visionääri ja tapahtumaidean äiti. www.hennalansipaa.com

Minna Vähäsarja on holistisen hyvinvointialan ammattilainen, luova sisällöntuottaja ja visuaalinen suunnittelija. Hän on tehnyt syväsukelluksen henkisen hyvinvoinnin maailmaan yrityksensä Embrosen kautta.