Riipus Akaattilevy Natural-Musta 30*80mm

Riipus Akaattilevy Natural-Musta 30*80mm
Riipus Akaattilevy Natural-Musta 30*80mm Riipus Akaattilevy Natural-Musta 30*80mm Riipus Akaattilevy Natural-Musta 30*80mm
Tuotetta rajoitettu erä.
9,25 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6099 01 55

Reiällinen akaattilevy, josta voi tehdä nauhaan sitomalla uniikin kiviriipuksen! Akaattilevyjen ulkonäkö, muoto ja juovat vaihtelevat yksilöllisesti. Akaattilevyn koko on noin 30*80 mm. Riipukseen poratun reiän halkaisija on 2-3 mm (aika pieni, joten kiviriipukseen on käytettävä hyvin ohutta nauhaa tai erikseen liitettävää riipuspidikettä). KuuKorento valitsee verkkokauppatilaajille aina mahdollisimman kauniin yksilön. Hintaan ei kuulu nauhaa tai riipuspidikettä.

Niin kuin kaikki tiet vievät Roomaan, kaikki kivet johtavat akaatin luokse. Akaatin sanotaan värähtelevän väsymätöntä energiaa, joka ei koskaan heikenny. Se on kuin ystävä, joka on aina ja ikuisesti tukena – kävi miten kävi, minuun voit luottaa! Akaatissa piilevä väsymättömyyden voima auttaa hetkissä, joissa oma jaksaminen tuntuu rajalliselta ja riittämättömältä. Voit päästää nyt irti ja jättää tämän ongelman suurempien voimien ratkaistavaksi.