Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm

Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm
Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm Riipus / Rei'itetty Goniatiitti fossiili 35-40mm
Tuotetta rajoitettu erä.
7,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6099 06 48

Goniatiitti-riipukseen on porattu noin 2-3 mm kokoinen reikä. Jos haluat tehdä goniatiitista kaulakorun, suosittelemme tilaamaan lisäosaksi riipuspidikkeen, jonka koko on 7x20 mm. Riipuspidikkeitä on erikseen saatavilla meidänkin verkkokaupastamme. Riipuksen hintaan ei kuulu riipuspidikettä, ketjua tai nauhaa. Alkuperämaa Marokko.

Goniatidit eli goniatiitit ovat ammonoidisia pääjalkaisia, jotka muodostavat Goniatitida -luokan.

Ammoniitti simpukkafossiili on halkaistu kahtia, jolloin sen muoto on kuin sydämenpuolikas. Simpukka symbolisoikin rakkautta, joka kestää kaiken: Ikuisesti. Anna simpukanpuolisko Rakkaallesi. Ammoniitti on 40-70 miljoonaa vuotta vanha. Simpukan spiraalimuoto sanoo: 'Ympyrä on sulkeutunut'. Mitä se Sinulle tarkoittaa? Kiviterapia suosittelee fossiileja voimakiviksi arkkitehtuurin ja suunnittelun kanssa tekemisissä oleville.