Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing'

Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing'
Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing' Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing' Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing' Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing' Suitsukepoltin 'Backflow Dragon Castle Glowing'
Tuotetta rajoitettu erä.
34,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5056131102484

Suitsukepoltin kartionmallisille backflow-suitsukkeille. Polttimen koko on 19*10*10 cm. Paino 461 grammaa. Valmistusmateriaali resin.

Kiehtovassa "backflow"-suitsukepolttimessa poltetaan kartionmallisia backflow-suitsukkeita (saatavilla erikseen ostettuina), jolloin niiden savu valuu hypnoottisen kauniisti alaspäin vesiputouksen kaltaisesti. Polttimessa on pienet väriävaihtavat led-valot, jotka lisäävät polttimen taianomaisuutta, mutta toki poltinta voi käyttää ilman valojakin. Polttimen valot toimivat kahdella AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen mukaan). Parhaiten polttimen kauneus pääsee esille sisätiloissa käytettäessä - sellaisessa paikassa, jossa se ei ole alttiina äkillisille ilmavirtauksille. Poltin sisältää yhden irrotettavan takaisinvirtauskartion. Huomaathan, että suitsukkeen polttamisen jälkeen polttimessa voi näkyä hentoinen öljyinen jäännös - sen voi puhdistaa pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla.