Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää

Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää
Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää Ymmärrä itseäsi - Terapeuttiset itsetuntemuskortit - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410524

Ymmärrä itseäsi -kortit auttavat sinua tutustumaan itseesi: omiin elämänvaiheisiisi, sisäiseen maailmaasi ja siihen, miten kohtaat maailman.

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että olet vähän hukassa itsesi kanssa? Koetko helposti olevasi jotenkin ”vääränlainen” – liikaa jotain tai liian vähän jotain?

Ymmärrä itseäsi -kortit auttavat sinua tutustumaan itseesi: omiin elämänvaiheisiisi, sisäiseen maailmaasi ja siihen, miten kohtaat maailman. Kortit auttavat ymmärtämään, tukevat ja myös kysyvät tärkeitä kysymyksiä, jotta sinun on helpompi löytää oma äänesi – ja itsesi.

Pakka sisältää 44 kaksipuolista korttia: toisella puolella on teema ja toisella puolella pieni tukiteksti aiheeseen sekä pohdittavia kysymyksiä. Korttien tuella voit käsitellä teemoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hyväksymään itsesi syvemmin.

Kortit auttavat ymmärtämään, että me olemme ihmisinä kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia ihan omana itsenämme, vaikka helposti olemme taipuvaisia vertailemaan itseämme muihin. Itsetuntemuksesta on hyötyä oman tunne-elämän parantamiseen.

Valitse puhuttelevin teema tai nosta satunnaisesti. Jokainen pohdinta vie sinua kohti itseäsi!

Kenelle? Sinulle, joka…
…haluat lisätä itsetuntemustasi
…koet olevasi hämmentynyt suunnastasi ja haluat selkeyttää ajatuksiasi
…haluat helposti lähestyttävän keinon tutkia asioita jotka nousevat usein terapiassa esiin

-Kortit sopivat hyvin aikuisille ja nuorille, jotka haluavat oppia itsestään lisää ja löytää omaa paikkaansa maailmassa – sellaisena kuin on!
-Kortit sopivat hyvin myös terapia- ja ryhmäkäyttöön!

Ymmärrä itseäsi -kortit on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen. Ne ei korvaa terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa.
Korteilla on FSC® –merkki.

Korttien tekijä:
Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja. Eevin suosittu esikoisteos Ole itsellesi armollinen ilmestyi vuonna 2018. Lisäksi häneltä on ilmestynyt Ole itsellesi armollinen -kortit, Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi -kirja, Ymmärrä tunteitasi -kortit sekä Tunne itsesi parisuhteessa -kirja.
Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström
Kannen kuva: Mia Sumell