Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää

Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää
Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää Kun tuntuu pahalta Lohtukortit ahdistuneelle - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410500

Kun tuntuu pahalta -kortit lohduttavat ja auttavat kohtaamaan hankalia ajatuksia ja tunteita.

Ahdistus on usein epämääräinen tunne, jonka alla tai sisässä on useita erilaisia kokemuksia ja tunteita, joita saattaa olla vaikea tunnistaa. Kun tuntuu pahalta -kortit auttavat tunnistamaan ahdistuksen tuomia kokemuksia.
Pakka sisältää 44 kaksipuolista korttia: toisella puolella on voima-ajatus ja toisella puolella on siihen liittyvä lempeä mindfulness-harjoitus.

Kenelle? Sinulle, joka…
…haluat kartuttaa tunnetaitoja, itsetuntemustaitoja ja stressinhallintataitoja.
…haluat itseymmärryksen lisäksi harjoittaa uusia mielen taitoja mindfulnessin avulla.
…tunnet olosi hankalaksi, ahdistuneeksi tai muutoin raskaaksi, mutta sinun on vaikea saada kiinni siitä, mistä pahassa olossa on pohjimmiltaan kyse.


– Kortit sopivat sekä aikuisille että nuorille – ilman ennakkotietoa tai -osaamista mindfulnessista.
– Kortit sopivat hyvin myös terapia- ja ryhmäkäyttöön!

Korttien käyttöohjeet:
Nosta kortti, kun sinulla on vaikeaa: valitse puhuttelevin tai nosta satunnaisesti. Korttien avulla opit käsittelemään vaikeita tunteita, ajatuksia ja kokemuksia. Voit myös käyttää kortteja mindfulness-harjoituskortteina eli hyödyntää ainoastaan korttien sinistä harjoituspuolta.

Korteilla on FSC® –merkki.

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös Lasten supersankari -kortit, Lasten omat voimakortit, Rauhoittumiskortit, Voimauttavat kysymykset, Unikortit, Unelmakortit, Stressinhallintakortit, Hyvän elämän reseptejä -kortit ja Lasten omat kiitollisuuskortit.