Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm

Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm
Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm Kvartsikristalli 'Singing Crystal Quartz' 25-50mm
Tuotetta rajoitettu erä.
3,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7800 40 52

Kristallien koko ja väritys vaihtelee yksilöllisesti. Kristallien ulkonäkö voi olla hyvin raakapalamaista ja niissä esiintyy jonkin verran tummia täpliä, rosoisuutta ja karkeutta, mutta tähän tuotteeseen on valittu edustavimmat, valikoidut kristallikärjet. Vertailun vuoksi viimeisessä tuotekuvassa on esillä vasemmalla isompaa ja oikealla pienempää grammahinnalla myytävää "Singing kristallia". Huomioithan, että tämän tuotteen kristallikide on myynnissä kappalehinnalla; kyseessä on isokokoinen kvartsikide (ei "neulamainen").

’Singing Quartz’ eli ’Laulava Kristalli’ on nimi, joka on annettu pienille neulankaltaisille kvartsikiteille, joilla on ainutlaatuinen kaikuva ääni, kun ne tuodaan hellästi yhteen. Laulavan kvartsin sanotaan olevan täynnä muinaista voimaa – sitä, joka loi maailmankaikkeuden, resonoiden Om -värähtelyä. Laulavan kvartsin sanotaan tarjoavan portin kommunikaatioon värähtelytietoisuuden kanssa, kun sitä käytetään meditaatiossa. Kuuntele kvartsikiteiden ääntä lähellä korvaasi – voit tuntea ihmeellistä onnentunnetta ja hyväksyntää omassa paikassasi, tässä ja nyt.