Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm

Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm
Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm Sitriini natural 'Brasil' puolihiottu 30-45mm
Tuotetta rajoitettu erä.
15,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 1700 00 25

Aitoa sitriiniä, jonka koko, kirkkaus ja muoto vaihtelevat. Sitriini on melko raakapalamainen, mutta sitä on työstetty jonkin verran pehmeämpään muotoon. Kivessä voi esiintyä siihen luonnollisesti kuuluvia tummia, oransseja tai ruskehtavia värisävyjä ja karkeampia alueita. Alkuperämaa Brasilia.


Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.