Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Maria Nordin: Eroon oireista

34,00 €
sis. 24 % ALV

Opi vapauttamaan parantava voimasi

Eroon oireista -kirja esittelee Free to Heal® menetelmän, jota voi käyttää erilaisten terveyshaasteiden selättämiseen sekä tuomaan lisää iloa ja energiaa elämään. Eroon oireista kertoo kirjailijan matkasta sairauksien kautta terveyteen, ja matkan varrella opittujen tietojen kokoamisesta harjoitusmenetelmäksi. Kirja esittelee myös teoriaa kunkin harjoituksen taustalla.

Free to Heal® -menetelmä koostuu 12 askeleesta, jotka lisäävät terveyttä ja hyvinvointia. Jokainen askel ja sen harjoitukset rakentuvat oman teeman ympärille. Kirjaa voi käyttää paranemisen tukena tai elinvoiman ja luovuuden lisäämiseen. Kuka tahansa voi tehdä näitä tietoisuusharjoituksia.

Kirjassa käsitellään kattavasti muun muassa seuraavia teemoja:

 • Stressin vaikutus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin

 • Aivojen muokkautuvuus paranemisen apuna

 • Kehon oman parantavan voiman ymmärtäminen

 • Oman maailmankuvan merkitys hyvinvoinnille

 • Ajatusten ja tunteiden vaikutus kehon ja mielen terveyteen


Eroon oireista auttaa lukijaa löytämään omat sisäiset voimavaransa ja uusia keinoja hyvinvointiin.

Kirjailija Maria Nordin on arkkitehti, hyvinvointivalmentaja sekä Free to Heal®  -menetelmän kehittäjä ja kolmen lapsen äiti. Hänen omat kokemuksensa moninaisista yliherkkyyksistä ja sairauksista johdattivat hänet tutkimaan neurologian, aivojen plastisuuden sekä mikrobiomin yhteyttä terveyteen. Kirjassa hän jakaa oppimansa asiat auttaakseen myös muita löytämään keinoja voida paremmin.

Kovakantinen kirja, 328  sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 9789522608574