Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Paluu Jumalattaren luontoon - kirja ja opaskortit

Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Paluu Jumalattaren luontoon - kirja ja opaskortit
Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Paluu Jumalattaren luontoon - kirja ja opaskortit Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Paluu Jumalattaren luontoon - kirja ja opaskortit Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Paluu Jumalattaren luontoon - kirja ja opaskortit
Tuotetta rajoitettu erä.
36,95 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789522609588

Lähde myyttiselle matkalle jumalatarten maailmaan ja löydä pohjoinen luontosi!

Kirja johdattaa lukijansa naisellisen alkuvoiman lähteelle, takaisin luontoon. Perillä sinua odottaa itämerensuomalaisen perinteen kiehtova maailma, jonka voima puhuu pohjoisen luonnon, sen kasvien, eläinten ja vuodenkierron eri vaiheiden kieltä.

Kirjassa esiteltävät 26 jumalatarta vievät sinut juurillesi maanläheisten, luomisvoimaa vahvistavien ja elämän kiertokulkuun sitovien harjoitusten ja rituaalien avulla. Kirjassa kerrotaan myös villiyrttien ja kotimaisten kasvien hyödyntämisestä oman hyvinvoinnin tukena. Kirja sisältää herkullisia reseptejä ja ohjeita parantavista öljyistä suitsukkeisiin ja lemmenrohtoihin - palauttaen samalla muistiin ikiaikaisia kansanperinteitä.

Luontomme jumalattaret heräävät eloon Tytti Leiwon kuvittamina kortteina, joista jokainen avaa uuden oven sisäisten arkkityyppiemme tunnistamiseen.

Kovakantinen kirja 256 sivua. Korttipakassa 26 korttia ja ne toimitetaan pahvisessa pakkauksessa, jonka koko on 13*92*10 cm.